Idrott som kick off

Många arbetsgivare ser nyttan av att engagera sina anställda i olika aktiviteter. Det är inte ovanligt att organisera en kick off med olika lagidrotter som får personalen att känna mer samhörighet. Känslan som man hade på planen i en fotbollsmatch hänger gärna kvar när man återgår till det vardagliga arbetet igen. Det behöver inte bara handla om en prestation utan det kan helt enkelt vara att man har haft roligt tillsammans. Någon i andra laget kanske gjorde självmål, en anledning att skratta även på måndagen. Vilka idrotter passar då på en kick off?

Brännboll för alla

En bra idrott när det gäller att få upp lagandan är en Brännbollsturnering. Här kan de flesta vara delaktiga. Även om inte konditionen är på topp kan man ändå dra in några poäng till laget. För vem har sagt att man måste springa mellan konerna? Ett slag som kan få in alla som står och väntar kan ju vara till stor hjälp även om inte slagmannen är en sprinter och gör en helrunda. Det krävs inte mycket förberedelser eller material för att arrangera brännboll. Ett par slagträn i olika modeller och 4 koner eller liknande som stakar ut planen så kan spelet börja.

Bowling med slagkraft

Aktiviteten bowling stockholm är populärt när det är dags för kick off. Bowling är också en sport som passar de flesta och även nybörjare kan få till det på banan. Här lyfts stämning upp med dunkande musik och ljuseffekter. Allt man behöver finns på plats så det är bara att snöra skorna och hitta ett klot som passar och satsa på strike. Som avslutning på en kick off kan man samlas för en bit mat och lyfta de bästa prestationerna, tabbarna eller kostymerna på en prisutdelning. Detta garanterar i allmänhet en bättre stämning och sammanhållning på jobbet under många veckor framöver.